S A L L E H U D D I N I S H A K


My name: ANDEN KARPETMERAH
My Fotopage: http://bujangselambe.fotopages.com/
About me:
From: Malaysia
Camera:
Canon
Other: EOS 400d
Canon
Friends:
Tista Life Photography
Latest entry:Outdoor Promo
Dear Outdoor Lovers, Price start from Rm 350 only do grab this chances.. Sincerely Yanty Saleh :) View this Fotopage entry
MUhammad MUbasyir MOhamed HAtta
Latest entry:Jemputan Walimatul Urus 080209
Muhammad is requesting the honour of your presence at his wedding ceremony, Sunday 8th of March 2009 at Gallery Hall, Kulliyyah of Architecture, IIUM (UIAM). View this Fotopage entry
Walimah 080209

View this Fotopage entry
karpetmerah photography
Latest entry:WWW.KARPETMERAH.NET
Salam to our faithful clients and fans...We are pleased to inform you that KARPETMERAH PHOTOGRAPHY has launched and moved to a new photofolio at the following link : http://www.karpetmerah.net We would like to thank you for all your support and look forward to more success in the coming future... Regards, Karpetmerah Photography View this Fotopage entry
azmanshah ali
'i'm not using this blog anymore to post my photos kindly visit my webpage http://www.azmanshah.com View this Fotopage entry
Ax Rafar
Latest entry:selamat tinggal fotopages...selamat tinggal axcad74.fotopages.co
selamat tinggal dunia yang pebuh warna warni...dunia yang kenalkan aku dgn gang2 camera..kenalkan aku apa tu shuter apa tu aperture...dah sampai masa aku berundur terus dari sini... fotopages hampir 3 tahun aku ngan kau...3 tahun org kenal aku ngan nama ax....apapun selamat tinggal juga pada suma rakan2 di fotopages...yang masih sudi menjengah web saya nie walaupun saya lama tak upload.... kepada yang masih mencari saya...teruskan la mencari saya di rumah baru saya...jangan biarkan persahabata... View this Fotopage entry
selamat tinggal fotopages
Muhammad Nazril al Aajily
Latest entry:Reception Faisal - Roslina
These pictures were taken during my cousin's wedding reception at Batu Pahat, Johor last weekend. All pics were not edited, only my signature added. May the couple blessed by Allah s.w.t. http://www.al-aajily.com View this Fotopage entry
shahril ramzi
Latest entry:salam aidilfitri !
selamat hari raya, Maaf zahir & batin ikhlas, shahril ramzi View this Fotopage entry
Nor Kamar
Latest entry:Male 2008
Say it as Ma'le, not male as for man. One of the nicest place I been this year. View this Fotopage entry
Into the sea
dR ali IB Resources
Latest entry:Program Perkhemahan Foto Alam (Nature Photocamp)
Alhamdulillah, saya dan beberapa orang rakan jurufoto alam akan mengadakan program Perkhemahan Foto Alam (Natures Photocamp). Setelah kami mengadakan banyak siri perkhemahan foto di hutan-hutan, gua, sungai, jeram, air terjun, tasik, pulau, bukit, dataran tinggi dan gunung sehingga ke gunung berapi di Indonesia sesama kami. Maka kali ini kami ingin membuka peluang untuk berkongsi ilmu dan pengalaman kami kepada sesiapa sahaja yang mempunyai MINAT MENDALAM berkenaan fotografi alam (nature photography)... View this Fotopage entry
Rosli Othman
Latest entry:2008 Cardiff Race For Life
These are some shot of the 2008 Cardiff Race For Life held at Bute Park, Cardiff. The race is held to raise money for Cancer Research UK Foundation and is a womens-only event. If you see yourself or anybody you knew in the photos and would like to purchase any of them, please send me an email (with your full name, contact details and photo numbers) and I will get back to you with the details as soon as possible. Click the link above to view all the thumbnails * ONLY £5 per print (4"x6") including pos... View this Fotopage entry
12
udeyismail Wedding Photojournalist
Latest entry:Ini Adalah Entry yang Terakhir
photograph by : Saiful nang Untuk Semua ini adalah entry yang terakhir kat fotopages nie.. sampai sini sahaja aku tulis blog nie.. terasa berat jugak nak tinggalkan blog nie.. bler nak tinggal jek teringat waktu-waktu yang lepas daripada korang x kenal.. korang kenal.. dari pada bukan kawan,jadi kawankan. Bagi sesapa yang lama tak masuk ke sini.. jangan terkejut dan bertanya apsal x update-update gambar.. Kalau x de gambar baru tu jangan lupa masuk kat sini http://blog.udeyismail.com . Sebelum nie me... View this Fotopage entry
kiasatina kiasatina
tu la, dah lama tak view my own foto page, pastu baru perasan yang akak-akak senior pon dah tertengok fotopage ni... ini memusykilkan... pastu, tengok entry taun 2007.. ini dah 2008... habis sibok sangat la dengan thesis kononnnn... tapi yang sebenarnye, kamera ku rusaaaakkkkkkkk!!!!!! :-S memang membuatkan hati ini tersekat untuk mengambil gambar... tapi takpe.. walaubagaimanepon, nak gak tunjuk gambar thesis presentation dulu.. View this Fotopage entry
amir farid
Latest entry:graduation2008
Assalamualaikum, Aizuddin - Melbourne University Azlan - Melbourne university wassalam. View this Fotopage entry
hADIE si dalangKEJADIAN
Latest entry:aku terkecewa...
Sepanjang semester praktikal nih... antara assignment yang perlu aku buat adalah berkaitan dengan gambar di bawah. Namun keputusannya sangat mendukacitakan... Ambil sedikit masa untuk menenangkan perasaan... apela nasib.... Gambar 1.1 - keadaan pencahayaan semula jadi di dalam bangunan Gambar 1.2 - jenis bahan yang digunakan untuk lantai gelanggang futsal Gambar 1.3 - antara elemen yang mempengaruhi keadaan angin bangunan namun aku sedar... apalah gunanya berdukacita di atas perkara y... View this Fotopage entry
AzLinDa MuHamMaD
Latest entry:Happy Birthday Abang Danish
View this Fotopage entry
Hisham Yahya
Latest entry:My last post....Boycott Israel PRODUCT
View this Fotopage entry
indoor shoot
doubleu kayes
Latest entry:www.doubleukayes.com kepada www.wksphoto.net
Assalamualaikum.... Sudah lama saya tidak kesini lagi sejak saya menggunakan web blog lain untuk website saya....Sebenarnya tiada apa yang ingin di sampaikan ...Cuma ingin memberitahu kawan2 yang mana selalu melawat ke web saya menggunakan www.doubleukayes.com kini telah di re-brandingkan semula kepada nama domain yang baru iaitu http://www.wksphoto.net Ini kerana saya menerima beberapa komen dari rakan yang mengatakan domain nama yang sebelum ini agak susah untuk di ingat dan di eja....Setelah memiki... View this Fotopage entry
Photo Frame 3
esTimio de la Rocha
Latest entry:Photography Shooting di KLCC
Dari atas: Kopak aka Azfar, Kepep aka Afif, Blek aka Shafiq NI Suboh aka Syafeeq Subhi, empunyer web dan gmbr2 nih... Dengan ini saya mengucapakn Selamat Berpuasa Kepada Kalian Semua & Selamat Hari Raya Aidilfitri Maaf Zahir Sahaja! :P View this Fotopage entry
eby eby eby
Latest entry:@ Haziq's photoshoot
View this Fotopage entry
Eleena Photography
Latest entry:Moved!
Hey people. I've moved to a personal blog http://blog.enaphotography.com(here). See ya guys there! View this Fotopage entry
afif the uchiha UCHIHA
Latest entry:take a walk
View this Fotopage entry
YANG MULIA SYUHADA
Latest entry:l a n g k a w i - m a y 2 0 0 7
buat apa? yee..case study utk my topical..underwaterworld langkawi...tp this entry won't be about the UWWL..sebab apa? sebab semua yg aku amik adalah gambar2 dari services zone. kalau ambik gambar2 marine life pun takde makne sebab flash pantul balik. apsal tak off kan flash? sebab tahap gegaran yg melampau sgt..ermm.. nih semua more on the sunsets..aku dah jatuh cinta dengan alam...(pergh!) by the way..aku tidur kat sandy beach, pantai cenang..tempat jatuh lagikan terkenang..muahaha :-> :-> :-> View this Fotopage entry
ah jeles tgk..!
silmis sulaiman
Latest entry:MY LAST POST
Ini adalah post terakhir saya kat Fotopages. Tiada ada lagi post di Fotopages selepas ini. Saya hanya akan up di www.silmisulaiman.com atau wedding.silmisulaiman.com Jadi sila2 la lawat sana pulak no. :-D :-D " SAVE PALESTINE" " SAVE PALESTINE" " SAVE PALESTINE" " SAVE PALESTINE" Sabtu ,03/01/2009 -Ulama’ terkenal Islam , Sheikh Yousef Al-Qaradawi telah menegaskan Jumaat lalu bahawa ummah Muslim dari Maghribi ke Indonesia berkewajipan mempertahankan Semenanjung Gaza, dan melindungi t... View this Fotopage entry
cg mulia
Mynn Azhar
Latest entry:The Markets in Sarawak
View this Fotopage entry
alina hasni
Latest entry:Dreams
View this Fotopage entry
archiprez mosis
Latest entry:Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog
Hari tu dah pindah. tp ada technical problem, kali ni pindah lagi.Menyahut cabaran kapalkertas! Moved to http://www.archiprezmosis.com/blog archiprez View this Fotopage entry
digital dome
Latest entry:Jumping....jumping
http://www.digitaldome.org() Need domain, web hosting and personal photo gallery ? contact me - dome@digitaldome.org or YM = xsdome Contoh Gallery : http://photo.digitaldome.org (sedang pakai ) http://gallery.digitaldome.org (for demo) web photo lain : http://www.syahrinaziz.com http://www.shaifulrizal.com ( u.c ) http://www.helmyemran.com ( u.c ) http://www.2121studio.com ( u.c ) http://gallery.jurufoto.com http://www.petirphoto.net http://www.jieadra.com coming soon : www.sy... View this Fotopage entry

View this Fotopage latest entry
shafiq mohamud fouzi
Latest entry:Azwin + Iqbar
24 november 2007 + 15 disember 2007 parit buntar + gombak Majlis tari-menari di FRIM.. LOL *sekarang sudah berpindah-randah ke http://flickr.com/photos/blexilaiho pula..* 8-) View this Fotopage entry
risya R S
View this Fotopage latest entry

View this Fotopage latest entry

© Pidgin Technologies Ltd. 2016